|
|  |
Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant |
Auteur |
Message |
Felipagni

|
Posté le : Dim Juin 15, 2025 7:41 pm |
|
|
self-diagnosis of diseases
au komunito! Dneska chci otevít téma, které moná nkoho z vás taky pálí. No jo, mluvím o té sladké nemoci cukrovce. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?
Moná si íkáte pro zrovna kapsle? Já jsem dív taky nevil. Jene zvdavost zvítzila, zaal jsem pátrat. A víte co? Nco z toho fakt funguje. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?
ekl jsem si, e tohle téma si zaslouí pozornost. Jen se podlím o to, co jsem sám slyel, zkusil nebo peetl. O jakych kapslich to vubec mluvime?
Kapsle proti diabetu co to jako je?
První reakce bývá: To u tu bylo milionkrát. Jene existují pírodní smsi, co mají reálný vliv na hladinu cukru v krvi.
Napíklad kapsle s extraktem ze skoice, hokého melounu nebo gymnemy moná jste o tom u slyeli.
Neekejte zázraky, ale uritý posun tam být me.
Osobní pohled z první ruky
Piznávám byl jsem zvdavej.
Vybral jsem si pípravek, co ml dobré recenze a isté sloení.
Jasn, nedá se ekat efekt bez úpravy jídelníku.
A co se stalo? Po tech týdnech jsem ml nií ranní glykemii.
ádné kee, ádné zaívací potíe.
Jo, moná placebo ale i placebo nkdy funguje, ne?
Zkuenosti lidí z fóra a okolí
Kdy jsem o tom mluvil v práci, dva kolegové mi ekli, e kapsle taky zkoueli.
Samozejm kadý jsme jiný.
Nkdo ví jen lékm, nkdo dává anci i alternativ.
A co na to doktoi?
Jiní varují, e to me být rizikové bez konzultace.
Napíklad berberin má výsledky srovnatelné s metforminem to není málo.
Jak to vidím?
Nikdo nechce tvrdit, e tím vyléíte cukrovku.
Zkusili jste nco podobného?
Sdílejte svj píbh.
self-diagnosis of diseases
c32335256z
O jakych kapslich to vubec mluvime? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu co to jako je? O jakych kapslich to vubec mluvime? O jakych kapslich to vubec mluvime? 7bf9ff7
|
|
|
 |
|
|
Vous pouvez poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum
|
|  |
|  |